Веб-сайт Держприкордонслужби четвертий рік поспіль посів перше місце серед інтернет-ресурсів центральних органів виконавчої влади

НАЗАД
25 грудня 2015 11:16

За результатами моніторингу перше місце в рейтингу посів сайт Державної прикордонної служби України з найвищим коефіцієнтом відкритості 78,46%. Причому лі

Інститут розвитку регіональної преси оприлюднив рейтинг відкритості сайтів центральних органів виконавчої влади відповідно до результатів моніторингу, проведеного в 2015 році.

За результатами моніторингу перше місце в рейтингу посів сайт Державної прикордонної служби України з найвищим коефіцієнтом відкритості 78,46%. Причому лідируючу позицію офіційний портал прикордонного відомства займає уже четвертий рік поспіль. В трійку лідерів увійшли сайти Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації, а також Антимонопольного Комітету України, які посіли друге та третє місце відповідно.

Фахівцями прикордонного відомства України, які проводять підтримку та наповнення інтернет-ресурсу служби, протягом року було впроваджено ряд нововведень. Вчасне реагування на побажання користувачів та аналіз інформаційного контенту в медіа просторі дало можливість забезпечити належну адаптацію відомчого сайта до вимог сьогодення, швидко та зручно отримувати повну та якісну інформацію про діяльність Державної прикордонної служби України. Крім того, створювалися комунікаційні платформи та забезпечувався зворотній зв’язок з користувачами веб-сайту.

Як повідомили представники Інституту розвитку регіональної преси моніторинг веб-сайтів органів влади проводиться вже п’ятий рік поспіль та передбачає оцінювання за 210 параметрами на повноту, актуальність та навігаційну доступність інформації.

«Наша увага до сайтів не випадкова, оскільки вся офіційна інформація переміщується у віртуальний простір, а сайти є єдиним інструментом отримання її від першоджерела», - сказала Людмила Панкратова, керівник проекту Моніторингу.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси