Вчимося, вдосконалюємося і б'ємо ворога влучно та міцно

НАЗАД
12 липня 2023 13:20

Моряки-прикордонники Навчального центру Морської охорони продовжують підвищувати свою бойову майстерність  - у діях зі зброєю, веденні прицільного вогню, завдаванні вогневих ударів по противнику під час виконання вправ з вогневої підготовки.

Тренуючись, захисники формують, розвивають та вдосконалюють психічну стійкість і готовність до ефективних дій в реальній обстановці. Морські прикордонники вкотре відпрацювали теоретичні положення і знання, які необхідні для розуміння процесів, що відбуваються при стрільбі, та засвоїли прийоми і правила до автоматизму.

Незважаючи на досвід та вміле виконання вправ зі стрільби, весь персонал центру чітко дотримувався вимог безпеки під час проведення навчальних стрільб з ПМ та АК на рубежі відкриття вогню.

Підсумовуючи заняття, начальник відділення загальної підготовки Максим Лозовський підкреслив, що для всіх – від новачка зі зброєю до досвідченого вояка – вміння мають бути такими, що нема різниці, з чого стріляти. Адже боєць має мати міцні фундаментальні знання і розуміння процесу самої стрільби.

Тож, вчимося, вдосконалюємося і б'ємо ворога влучно та міцно!

Разом переможемо!

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси