Василь Серватюк: Завершився період моєї служби на посаді першого заступника Голови Державної прикордонної служби України

НАЗАД
17 травня 2019 09:03

Шановні колеги-прикордонники, ветерани!

 

Завершився період моєї служби на посаді першого заступника Голови Державної прикордонної служби України.

Я залишаю цей пост з чистим серцем та приємними спогадами. Адже ми з вами разом робили усе, що залежало від нас для захисту національних інтересів держави на її кордоні.

На нашу з вами долю випали поки найскладніші роки в історії України. І дай Боже, аби ці роки так і залишилися найскладнішими, але вже в минулому. Ми ж разом з вами закладали фундамент прикордонної служби України майбутнього: укріплювали та боронили кордон, впроваджували новації, зміцнювали патріотичний фундамент.

Я дякую всім, з ким довелося працювати останні п’ять років за взаєморозуміння, життєві уроки та спільні досягнення. Адже у справі служіння Батьківщині ніколи не має «я», натомість завжди є «ми». Я дякую нашим міжнародним партнерам і друзям, без допомоги яких не було б сучасної Державної прикордонної служби України. Я дякую усім контрактникам, офіцерам та генералам, ветеранам та волонтерам!

На закінчення хочу побажати лише одного: здоров’я та натхнення усім вам задля досягнення нашої спільної мети – побудови прикордонного відомства незалежної України, яким би пишалися і в Україні, і за кордоном!

 

Слава Україні!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси