Вантаж церковного приладдя вартістю понад 1 мільйон гривень затримали правоохоронці на Сумщині

НАЗАД
30 липня 2012 09:28

У вантажівці правоохоронці знайшли 97 коробок з великою кількістю предметів церковного приладдя. Серед них були ікони із зображенням православних святих різних розмірів та оздоблення.

Автомобіль «Газель» завантажений церковним приладдям затримав напередодні вихідних прикордонний наряд відділу «Сопич», що на Сумщині. Зупинили автівку неподалік державного кордону на околиці населеного пункту Бачівськ.

Незаконно перевезти значну партію товару нашому співвітчизнику, який був за кермом автомобіля, не вдалося завдяки співпраці співробітників Сумського прикордонного загону та СБУ в Сумській області.

У вантажівці правоохоронці знайшли 97 коробок з великою кількістю предметів церковного приладдя. Серед них були ікони із зображенням православних святих різних розмірів та оздоблення, ладанки, обереги для автомобілів, хрестики та релігійна поліграфічна продукцію в асортименті.

Затриманий транспортний засіб та вантаж, попередня вартість якого сягає понад 1 мільйона гривень, передано в податкову міліцію. Чи представляють вони історичну та культурну цінність, встановить відповідна експертиза.

За порушення прикордонного режиму водія «Газелі», мешканця прикордоння, притягнуто до відповідальності згідно з чинним законодавством.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси