(ВІДЕО) В зоні проведення ООС прикордонники зупинили мікроавтобус з сигаретами українського, молдовського, російського та білоруського виробництва

НАЗАД
08 квiтня 2020 13:09

Переправити партію сигарет українець намагався на непідконтрольну територію Донеччини.

Правопорушення викрили учора в результаті реалізації оперативної інформації співробітники Краматорського прикордонного загону, спільно з представниками УСБУ в Донецькій та Луганській областях. На одному з автошляхів між Донецькою та Луганською областями правоохоронці зупинили автомобіль «Renault». За кермом автомобіля був громадянин України 1976 року народження, житель Луганської області.

За результатами огляду, в салоні автомобіля виявлено більше 5300 пачок сигарет українського, молдовського, російського та білоруського виробництва як з акцизними марками, так і без на загальну суму понад 265 тисяч  гривень. Вказаний товар громадянин віз для подальшого продажу.

Виявлені цигарки та автомобіль вилучено представниками ДФС.

За даним фактом до слідчого управління фінансових розслідувань ГУ ДФС у Донецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст. 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси