У «Жулянах» прикордонники з квітами зустріли абсолютного чемпіона світу Олександра Усика

НАЗАД
23 липня 2018 10:08

У столичному аеропорту прикордонники першими зустріли та привітали абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі Олександра Усика. Він повернувся в Україну після переконливої перемоги в рамках турніру World Boxing Super Series (WBSS).

Охоронці кордону подарували переможцю, який, до речі, раніше входив до спортивної команди Держприкордонслужби, квіти і побажали подальших кар`єрних звершень.

Чемпіон подякував за теплий прийом та з вигуками «Слава Україні» попрямував на вихід з аеропорту, де на нього вже чекали десятки представників ЗМІ та шанувальники.

Боксера після перемоги також привітав Голова Держприкордонслужби Петро Цигикал.

«Олександр Усик в Москві здобув чергову переконливу перемогу! Прикордонна школа не була для Олександра зайвою. Кубок Мухамеда Алі тепер в надійних руках українця! Від себе і від усього прикордонного відомства вітаю Олександра з цією яскравою перемогою! Історію сучасного боксу пишуть українці! Нехай у цьому літописі буде ще багато славних жовто-блакитних сторінок! Нових перемог тобі, Чемпіоне! Слава Україні!», - відмітив очільник прикордонного відомства.

Своєю перемогою Олександр Усик об'єднав чотири пояси - WBC, WBO, WBA, IBF та став володарем кубка Мохаммеда Алі і поясу журналу The Ring.

Військовослужбовці Державної прикордонної служби щиро вітають Олександра з визначною перемогою та бажають невпинного руху далі.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси