В Ужгороді пройшов чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства

НАЗАД
23 травня 2016 15:31

В Ужгороді завершився чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства, який стартував 20 травня на стадіоні «Авангард». У змаганнях взяли участь як вій

В Ужгороді завершився чемпіонат Державної прикордонної служби України з багатоборства, який стартував 20 травня на стадіоні «Авангард». У змаганнях взяли участь як військовослужбовці прикордонного відомства, так й члени їхніх сімей.

Під час урочистого відкриття організаційний комітет змагань за участі голови спортивного комітету Держприкордонслужби Миколи Подоляка привітав усіх учасників та поважних гостей. Разом з тим, усі присутні хвилиною мовчання вшанували світлу пам’ять загиблих воїнів-прикордонників. Серед учасників змагань, були також 40 військовослужбовців, які самовіддано воювали захищаючи нашу землю на сході України.

Всього у змаганнях взяла участь 31 команда із різних прикордонних підрозділів відомства. Понад 120 учасників боролися за першість у чемпіонаті, серед яких були 4 – майстри спорту України міжнародного класу, 6 майстрів масового спорту та  кандидати у майстри спорту України.

«Цьогоріч у чемпіонаті беруть участь найкращі спортсмени та атлети. Всі вони гідні бути переможцями, але головне – це не перемога, а участь», - зазначив заступник начальника Західного регіонального управління Костянтин Безпалько.

Спорт для прикордонників – це не лише дух змагання та спосіб визначити кращого, це перш за все здоров’я, прагнення до самовдосконалення, реабілітація та змога відволіктись від щоденної служби. «Під час спортивних змагань військовослужбовці братаються. Схід, захід, північ та південь – усі вони стають ближчими – однією великою прикордонною сім’єю»,- зазначив голова спортивного комітету Микола Подоляк.

Цього року перше місце у різних спортивних групах зайняли Бердянський, Сумський прикордонні загони та Азово-Чорноморське регіональне управління. Серед особистої першості військовослужбовців-жінок високий результат показала сержант Юлія Ненчук, курсант Національної академії Держприкордонслужби та прапорщик Тетяна Харченко з Одеського прикордонного загону.

На закритті чемпіонату командир Чопського прикордонного загону привітав усіх переможців змагань, підтримав учасників та наголосив, «щоб військовослужбовці, які відчули смак поразки не розчаровувалися, адже без нього не має смаку перемоги!»

З такими результатами чемпіонат зі службового багатоборства завершився, однак уже сьогодні, 23 травня, на базі Чопського прикордонного загону стартують змагання з легкоатлетичного кросу.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси