В умовах напруженої обстановки Держприкордонслужба виконує свої функції в АР Крим у повному обсязі

НАЗАД
07 березня 2014 12:21

Державна прикордонна служба продовжує у повному обсязі виконувати в АР Крим завдання з охорони державного кордону. 

Державна прикордонна служба продовжує у повному обсязі виконувати в АР Крим завдання з охорони державного кордону. Одночасно здійснюється посилена охорона місць розташування підрозділів з охорони державного кордону, зберігання зброї, об’єктів інфраструктури.

Протягом 28 лютого мали місце спроби  блокування Севастопольського загону морської охорони, порушення двосторонніх угод, що регламентують перебування ЧФ РФ у Криму 11 військовими вертольотами та 8 літаками, які здійснили незаявлену посадку на аеродромі «Кача» та «Гвардійське» і відмовилися від прикордонно-митного оформлення, а також переміщення військових кораблів ЧФ РФ. 

На ранок 1 березня пункт пропуску «Сімферополь-авіа» продовжують оточувати озброєні особи, які не втручаються в роботу контрольних служб. За добу через пункт пропуску оформлено 13 літаків.

Пункт пропуску «Крим-Кавказ» також здійснює роботу в штатному режимі. За минулу добу оформлено 11 паромів. Перед пунктом пропуску у сервісній зоні перебуває численна група військовослужбовців ЧФ РФ, які у роботу пункту пропуску не втручаються.

Загалом за добу через усі пункти пропуску на державному кордоні України  оформлено понад 170 тисяч осіб та 48 тисяч транспортних засобів. За незаконне перетинання державного кордону затримано 13 осіб, у тому числі 4 незаконних мігранти, виявлено понад тисячу одиниць психотропних речовин.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси