В Україну росіянин прямував у багажнику автомобіля

НАЗАД
24 травня 2013 14:27

 

Вранці 3 травня прикордонники Білгород–Дністровського прикордонного загону в багажнику автомобіля виявили чоловіка, який у такий спосіб намагався потрапити в Украї

 

Вранці 3 травня прикордонники Білгород–Дністровського прикордонного загону в багажнику автомобіля виявили чоловіка, який у такий спосіб намагався потрапити в Україну.

Автомобіль «Мазда» прибув в пункт пропуску «Градениці», що в Одеській області. Під час здійснення прикордонного контролю автомобіля, що прямував з Придністров’я, співробітники Держприкордонслужби помітили схвильовану поведінку водія. Чому він хвилювався стало відомо згодом. Адже у ході перевірки в багажнику його транспортного засобу під речами було виявлено невідомого. Чоловік намагався незаконно потрапити в Україну, уникнувши проходження прикордонного контролю. Як з’ясувалося, порушником виявився громадянин Росії, термін дії паспортного документа якого закінчився ще у лютому цього року. За спробу незаконного перетину Державного кордону даного громадянина притягнуто до адміністративної відповідальності та повернуто в зворотному напрямку.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси