В Україну намагалися перемістити пристрій для управління ракетно-артилерійським вогнем, наркотики та військову амуніцію

НАЗАД
11 травня 2014 09:46

Прикордонники Харківського загону на ділянці «зеленого» кордону відділу «Вовчанськ» завадили переміщенню через кордон блоку управління для стрільби по повітряним ціл

Учора прикордонники Харківського загону на ділянці «зеленого» кордону відділу «Вовчанськ» завадили переміщенню через кордон блоку управління для стрільби по повітряним цілям. Його 38-річний українець, мешканець м.Вовчанськ, ніс в Україну з Росії.

Інформацію про наміри нашого співвітчизника правоохоронці отримали заздалегідь від оперативних джерел та затримали його відразу після перетину кордону за 5 метрів від держрубежу. На даний час із затриманим громадянином тривають відповідні адміністративно-процесуальні дії. Встановлюються всі обставини по справі.

Цього ж дня  на ділянці відповідальності відділу прикордонної служби «Дубровиця» Луцького загону за 5 метрів від державного кордону охоронці рубежу затримали громадянина Росії. Чоловік намагався перетнути кордон поза пунктом пропуску, при цьому у ході огляду, у нього виявили ніж прив’язаний до ноги та довідку про звільнення з місць позбавлення волі.

Іншим правопорушенням стало виявлення в поштових переправленнях на материкову частину України товарів військового призначення та інших необхідних товарів, які можливо були призначені для забезпечення  радикально налаштованих громадян на території України. Незаконну оборудку виявили прикордонники Азово-Чорноморського регіонального управління у взаємодії з представниками митниці. Зокрема, у 2-х автомобілях одного з операторів поштових перевезень правоохоронці знайшли півкілограма речовини рослинного походження, 2 прапори так званої «Донецької народної республіки», бронежилет, електрошокер та 4 травматичні пістолети. В автомобілі іншого оператора охоронці рубежу виявили 100 плащ-накидок військового зразку. Наразі співробітниками митниці дане майно вилучене із поштових відправлень. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси