В Ужгороді прикордонники взяли участь у тактико-стройовому антитерористичному навчанні

НАЗАД
02 липня 2016 13:28

Учора, 1 липня, координаційна група Анитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове тактико-стройове антитерористичне навчання на базі двох об'єктів, а саме в адмінбудівлі Виконавчого комітету Ужгородської місько

Учора, 1 липня, координаційна група Анитерористичного центру при Управлінні СБ України в Закарпатській області провела планове тактико-стройове антитерористичне навчання на базі двох об'єктів, а саме в адмінбудівлі Виконавчого комітету Ужгородської міської ради та в Міжнародному аеропорту м. Ужгород.

До участі у навчаннях були залучені сили та засоби СБУ,  Держприкордонслужби, Нацполіції, ДСНС, Нацгвардії, медичної служби, органів місцевої влади та інших суб’єктів антитерористичної діяльності.   

Відповідно до тактичного задуму стройового навчання, прикордонники в Ужгородського аеропорту відпрацювали комплекс заходів з метою недопущення проникнення сторонніх осіб. Завершальним етапом стало захоплення умовних терористів та звільнення заручників.

Під час навчання охоронці кордону перевірили готовність своїх сил і засобів,  відпрацювали алгоритм дій із протидії можливим терористичним загрозам  на об’єктах поблизу кордону, а також  удосконалили механізм взаємодії між відомствами та установами, задіяними в антитерористичній діяльності.

 Загалом в антитерористичному занятті взяли участь 130 військовослужбовців Чопського прикордонного загону та було задіяно 11 одиниць спеціальної техніки.

Варто зазначити, що такі заняття є дуже важливими, оскільки вони допомагають удосконалити практичні навички військовослужбовців під час виконання поставлених завдань в екстремальних обставинах.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси