В Українській військо-медичній академії ЗСУ відбувся випуск лікарів

НАЗАД
25 червня 2020 15:32

Сьогодні, 25 червня, відбувся черговий випуск слухачів Української військо-медичної академії Збройних Сил України.

Відтак, 14 кваліфікованих військових лікарів, з них 2 випускниці отримали диплом з відзнакою, будуть проходити службу на лікарських посадах в органах та закладах охорони здоров’я Держприкордонслужби України.

Сьогодні, 25 червня, відбувся черговий випуск слухачів Української військо-медичної академії Збройних Сил України, що розташована у Києві, в тому числі слухачів за державним замовленням для Державної прикордонної служби України.

Українська військово-медична академія – це вищий багатопрофільний військово-медичний навчальний та науковий заклад післядипломної освіти для медиків військових лікувальних закладів Міністерства оборони України, Державної прикордонної служби України, Міністерства внутрішніх справ України, Служби безпеки України, найвагоміша медична установа у сфері військової медицини в Україні. Має IV рівень акредитації.

Випускники здобули повну вищу освіту в галузі знань «Медицина» та отримали диплом магістра медицини, офіцера управління тактичного рівня за спеціальностями: хірургія, анестезіологія, терапія та загальна практика-сімейна медицина.  

Вітаємо випускників!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси