В Росію та Польщу двоє українців везли старовинні монети, наконечники, ікони та марки

НАЗАД
15 листопада 2012 15:50

32-річний українець, прикріпив до свого тіла 89 срібних та мідних монет ХІІІ-ХVI століття та 24 наконечники для стріл IV-ІІІ до н.е, обмотавши себе скот

Інформацію про можливе переміщення історичних цінностей в Росію прикордонники Харківського загону отримали завчасно. Під час здійснення прикордонно-митного оформлення потяга «Дніпропетровськ – Москва» був виявлений пасажир, на якого спрацював металошукач. Як з’ясувалося, 32-річний українець, прикріпив до свого тіла 89 срібних та мідних монет ХІІІ-ХVI століття та 24 наконечники для стріл IV-ІІІ до н.е, обмотавши себе скотчем.

Ще одного нашого співвітчизника затримали учора у пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні. Житель Львівської області  в салоні та багажнику свого автомобіля перевозив старовинну книгу 1899 р.в., 4 підсвічники, 86 поштових марок, 4 ікони та  годинник. Зазначені предмети встановленим порядком вилучені та передані працівникам митниці. Історична та культурна цінність конфіскату буде визначена після проведення експертної оцінки.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси