В ряді міст і районів Донецької, Луганської, Харківської, Херсонської областей запроваджуються режимні заходи

НАЗАД
09 лютого 2015 08:36

З 10 лютого 2015 року на території ряду міст і районів Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей запроваджуються режимні правила. 

З 10 лютого 2015 року на території ряду міст і районів Донецької, Луганської, Харківської та Херсонської областей запроваджуються режимні правила визначені Постановою Кабінету Міністрів України від 30 січня 2015 року № 38.

Зокрема на цих територіях встановлюється система режимних заходів, які регламентують правила в'їзду, тимчасового перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб, провадження робіт, обліку та тримання на пристанях, причалах і в пунктах базування маломірних суден, інших засобів тощо.

Запровадження визначеного режиму також передбачає надання повноважень органам та підрозділам Державної прикордонної служби України на територіях цих міст і районів. А саме здійснювати контроль щодо дотримання правил перебування, проживання, пересування громадян України та інших осіб, обліку та тримання на пристанях, причалах і в пунктах базування маломірних плавзасобів, зупиняти та оглядати транспортні засоби, притягувати до адміністративної відповідальності осіб за порушення прикордонного режиму 

Зазначимо, що громадяни України повинні в'їжджати у визначені райони,  перебувати,  проживати або пересуватися в їх межах на підставі документів, що посвідчують їх особу, а іноземці та особи без громадянства – на підставі документів, що посвідчують  особу  та  підтверджують  законність перебування  на території  України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси