В результаті спільних заходів прикордонники України, Польщі та Румунії затримали 50 ящиків сигарет

НАЗАД
20 квiтня 2016 12:14

Велику партію контрабандних сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби України у взаємодії з прикордонниками Прикордонної варти Республіки Польща с

Велику партію контрабандних сигарет виявили співробітники Держприкордонслужби України у взаємодії з прикордонниками Прикордонної варти Республіки Польща сьогодні вночі.

Прикордонники сусідньої країни помітили наближення невідомих з пакунками, ймовірно цигарками, у напрямку кордону за допомогою тепловізора та відразу сповістили прикордонників Львівського загону. Прикордонний наряд загону перевірив берегову відмілину  річки Західний Буг та у ході пошукових дій виявив за кілька десятків метрів від кордону 30 ящиків сигарет. А згодом, під час продовження перевірки прилеглої до кордону території на цьому напрямку, прикордонники виявили ще 12 ящиків сигарет.

А на Закарпатті та Буковині, в рамках посилення заходів та спільних пошукових дій по виявленню і затриманню правопорушників, прикордонники України та Румунії затримали чергового "водолаза" та 8 ящиків сигарет.

Так, військовослужбовці Мукачівського загону на березі річки Тиса, що за 20 метрів від держрубежу, помітили двох чоловіків, які були у гідрокостюмах. Побачивши прикордонників один із них кинувся у воду та переплив на румунську територію, про що було негайно повідомлено суміжну сторону. Іншого порушника прикордонники затримали на українській території разом з 4 пакунками, в яких знаходилось 2 тисячі пачок сигарет марки «Марбле». «Водолаза»  та виявлені тютюнові вироби доставлено у підрозділ для складання протоколу адмінпровадження. Оцінку діям правопорушника визначатиме суд.

А прикордонний наряд Чернівецького загону відділу «Красноїльськ» виявив учора ввечері біля кордону з Румунією 3 осіб, які, покинувши 4 ящики сигарет, вдалися до втечі. Про правопорушників також поінформували румунських колег. Тривають заходи з виявлення осіб, причетних до протиправної діяльності.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси