В результаті обстрілів бойовиками КПВВ та контрольних постів поранено прикордонника

НАЗАД
18 квiтня 2016 13:36

На Донеччині з неконтрольованої території в напрямку контрольного поста «Березове», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ, терористами здійснено 20 пострілів з

Незаконні збройні формування продовжують порушувати домовленості та обстрілювати позиції військових, в тому числі прикордонників, які несуть службу на лінії розмежування в районі проведення АТО.

Зокрема, сьогодні вночі на Донеччині з неконтрольованої території в напрямку контрольного поста «Березове», на якому несуть службу прикордонники та військовослужбовці ЗСУ, терористами здійснено 20 пострілів з 152 мм САУ. Снаряди розірвались поблизу позицій українських військових. Вогонь у відповідь не відкривався, ніхто з воїнів не постраждав.

Крім того з непідконтрольної Україні території бойовики учора пізно ввечері та сьогодні вночі двічі обстріляли КПВВ «Станиця-Луганська». Російські найманці використовували АГС-17 та стрілецьку зброю. У результаті обстрілів та розривів гранат отримав осколкове поранення військовослужбовець Державної прикордонної служби. Його доставлено до центральної районної лікарні, стан здоров’я прикордонника задовільний.

Нагадаємо, що минулої доби внаслідок обстрілів бойовиками КПВВ «Станиця-Луганська» було поранено одного військовослужбовця ЗСУ та пошкоджено службові модулі прикордонних нарядів, що були нещодавно встановлені для пропуску громадян. Через постійні обстріли російсько-терористичних військ з 8 квітня у контрольному пункті в’їзду-виїзду «Станиця-Луганська» пропуск громадян тимчасово був призупинений.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси