В рамках військово-патріотичного виховання у прикордонників Чернівецького загону побували студенти технікуму

НАЗАД
01 березня 2017 12:05

Військово-патріотичне виховання молоді та піднесення престижу Державної прикордонної служби покладено в основу шефської роботи у прикордонних районах та містах областей. Проведення таких заходів з виховання молоді є систематичними у підрозділах прикордонн

Військово-патріотичне виховання молоді та піднесення престижу Державної прикордонної служби покладено в основу шефської роботи у прикордонних районах та містах областей. Проведення таких заходів з виховання молоді є систематичними у підрозділах прикордонного відомства.

Так, нещодавно підвищити свої знання на практиці з дисципліни «Захист Вітчизни» у Чернівецький прикордонний загін прибули студенти місцевого Державного комерційного технікуму.    

Молодь Буковини мала можливість ознайомитись з особливостями несення служби з охорони державного кордону, з сучасним технічним обладнанням, за допомогою якого прикордонники виявляють порушників, та зразками  зброї.

Також для студентів технікуму охоронці кордону провели ознайомчий урок з надання першої медичної допомоги при пораненнях. Їм показали, як правильно накладати джгут, зупиняти кров та розповіли про вміст індивідуальної військової аптечки.  

Крім того, юнаки та дівчата з перших уст - від безпосереднього учасника антитерористичної операції - змогли почути про події, що відбуваються на сході нашої країни, та про справжніх воїнів, які захищають Україну.

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси