Запрошуємо військовослужбовців Держприкордонслужби на навчання до Академії Берегової охорони США

НАЗАД
05 липня 2017 15:14

В рамках співпраці між Державною прикордонною службою України та Береговою охороною США було сплановано навчання військовослужбовців прикордонного відомства України для потреб Морської охорони в Академії Берегової охорони США, що включає в себе можливіст

В рамках співпраці між Державною прикордонною службою України та Береговою охороною США було сплановано навчання військовослужбовців прикордонного відомства України для потреб Морської охорони в Академії Берегової охорони  США, що включає в себе можливість проходження повного циклу підготовки фахівця  Берегової охорони ( з отриманням ступеню бакалавра). Підготовка буде проходити за чотирирічною навчальною програмою, що орієнтована на інженерно – проектну діяльність, математику та природничі науки.

Головними вимогами до кандидатів є: середня освіта не нижче повної загальної, вік від 18 до 23 років, добра фізична підготовленість, уміння плавати, вільне володіння англійською мовою. Кандидат не може перебувати в шлюбі та мати дітей.

Персонал, який виявив бажання проходити навчання в Академії Берегової охорони США та відповідає вимогам, які викладені вище, може звертатися до підрозділів професійної підготовки органів охорони кордону. Заяви щодо навчання приймаються до 1 серпня 2017 року.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси