В рамках спільної операції «Кордон-2015» затримали 40 незаконних мігрантів

НАЗАД
27 серпня 2015 12:50

Продовжуються заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015» по перевірці на окремих об’єктах масового скупчення  людей у місті Києві та на всіх напрямках державного

Продовжуються заходи в рамках спільної операції «Кордон-2015» по перевірці на окремих об’єктах масового скупчення  людей у місті Києві та на всіх напрямках державного кордону.

В результаті проведеної оперативно-пошукової роботи прикордонниками 10-го мобільного прикордонного загону та ОКПП «Київ» спільно зі співробітниками контррозвідки ГУ СБ України у м. Києві та Київській області,  Департаменту боротьби зі злочинами, пов'язаними із торгівлею людьми МВС України, та працівниками Державної міграційної служби України було затримано 35 іноземних громадян з ознаками порушення міграційного законодавства України. Їх було запрошено до Деснянського РВ УДМС України в м. Києві. Серед виялених порушників 7 іноземців - 2 громадян Марокко, 2 громадян Пакистану, громадянин Анголи, громадянин Йорданії та  громадянин Мавританії, були без документів. Їх було притягнуто до адмінвідповідальності за ст.203 КУпАП та вирішується питання про їх примусове видворення за межі України. Також  10 іноземців - 2 громадян Азербайджану, 2 громадян Туреччини  та по одному громадянину Алжиру, Бангладеш, Пакистану, Сирії, Таджикистану та  Узбекистану - притягнуто до адмінвідповідальності за порушення правил перебування на території України за ст.203 КУпАП.  

Крім того, минулої доби на Закарпатті прикордонники відділу «Княгиня» Чопського загону,  за інформацією члена громадського формування, затримали 2 громадян Іраку. Група реагування від відділу «Косине» Мукачівського загону, отримавши інформацію від угорських прикордонників, затримала громадянина Сирії. Ще двох сирійців прикордонники Угорщини затримали під час подолання ними кордону на своїй території.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси