В рамках протидії незаконній міграції правоохоронці затримали 16 вихідців з Азії та 4 громадян Туреччини

НАЗАД
29 жовтня 2015 10:31

Учора в Києві співробітники мобільного загону Держприкордонслужби та СБУ завадили незаконному переправленню 16 незаконних мігрантів, які є вихідцями з південно-східної Азії.

 

Оперативні підрозділи Державної прикордонної служби України у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжують заходи, направлені на протидію та викриття каналів незаконного переміщення осіб через державний кордон в рамках операції «Кордон-2015».

Так, учора в Києві співробітники мобільного загону Держприкордонслужби та СБУ завадили незаконному переправленню 16 незаконних мігрантів, які є вихідцями з південно-східної Азії. Попередньо, 3 з них є громадянами Бангладеш, 5 – Індії, ще 8 – Пакистану. Іноземців затримали в одному з хостелів в Дарницькому районі. Правоохоронці встановили, що їх в подальшому планували незаконно переправити до країн ЄС через західну ділянку кордону. В даний час тривають заходи по встановленню організаторів незаконного переправлення мігрантів.

Інших «мандрівників» зупинили на Закарпатті співробітники Чопського прикордонного загону. Про появу в прикордонні невідомих осіб правоохоронців попередили місцеві жителі. Невдовзі прикордонники на ділянці відділу «Ужгород» неподалік кордону затримали 2 громадян Туреччини, які рухалися з двома дітьми. Мігранти планували незаконно потрапити в країни Європи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси