В рамках протидії хабарництву затримано прикордонника Харківського загону

НАЗАД
13 сiчня 2016 20:52

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з корупцією. В цьому напрямку підрозділи внутрішньої безпеки прикордонного відомства актив

Державна прикордонна служба України продовжує системну боротьбу з корупцією. В цьому напрямку підрозділи внутрішньої безпеки прикордонного відомства активно працюють спільно з іншими правоохоронними органами.

Так, сьогодні відділенням внутрішньої безпеки по Харківському прикордонному загону спільно зі співробітниками Головного відділу “К” УСБ України в Харківській області та військової прокуратури Харківського гарнізону затримано військовослужбовця Харківського прикордонного загону, який підозрюється в отриманні хабара за внесення неправдивих відомостей у паспортні документи іноземних громадян та у відомчу базу даних про осіб, які перетнули державний кордон України.

Зазначений військовослужбовець з 2015 року  організував протиправну схему легалізації іноземних громадян на території України.

Таким чином, Державна прикордонна служба рухається до позитивних змін. Служити, охороняти, допомагати – і на цьому тернистому шляху позбуваємось та викорінюємо корупцію!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси