В рамках протидії хабарництву Держприкордонслужба активно очищує свої лави від корупціонерів

НАЗАД
04 березня 2016 11:44

Державна прикордонна служба України безповоротно стала на шлях боротьби з корупцією та очищення своїх лав від хабарників. В цьому напрямку активно працюють підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикорд

Державна прикордонна служба України безповоротно стала на шлях боротьби з корупцією та очищення своїх лав від хабарників. В цьому напрямку активно працюють підрозділи внутрішньої та власної безпеки прикордонного відомства у взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Учора на Волині під час слідчих дій були викриті корупційні дії одного з прикордонників.

За інформацією відділення внутрішньої безпеки Держприкордонслужби, у лютому цього року Військовою прокуратурою Луцького гарнізону, внесено відомості до ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.368 КК України. В рамках реалізації кримінального провадження поблизу населеного пункту Старовойтове, що на Волині, були проведені слідчі дії, а оперативний супровід та документування протиправної діяльності здійснено спільною групою внутрішньої безпеки Держприкордонслужби та Управління економічних злочинів Національної поліції у Волинській області, під процесуальним керівництвом Військової прокуратури Луцького гарнізону.

У ході оперативних заходів був затриманий інспектор прикордонної служби за підозрою в отриманні неправомірної вигоди від підлеглого за надання переваг при розподілі несення служби у прикордонних нарядах в одному з пункті пропуску. У старшого лейтенанта виявили 3 тисячі гривень, частина з яких була помічена спеціальною люмінесцентною фарбою.

Зазначимо, що одним із основних принципів Держприкордонслужби є відкритість, прозорість і діалог з суспільством. Керівництво відомства не має намірів замовчувати будь-які протиправні та корупційні дії прикордонників.

Українська спільнота має бути максимально поінформована не тільки про позитивні успіхи, але й про ганебні вчинки військовослужбовців

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси