В рамках операції «Кордон-2017» на Буковині прикордонники завадили контрабанді 10 ящиків сигарет

НАЗАД
07 травня 2017 10:10

На Буковині в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» співробітники Держприкордонслужби завадили переміщенню через кордон 10 ящиків з тютюновими виробами. Затримали контрабандне куриво майже опівночі.

На Буковині в рамках проведення спільної спеціальної операції «Кордон-2017» співробітники Держприкордонслужби завадили переміщенню через кордон 10 ящиків з тютюновими виробами. Затримали контрабандне куриво майже опівночі вчора.

Інформацію про наміри порушників переправити контрабандні товари прикордонники отримали завчасно. Негайно можливий напрямок перекрили додатковими прикордонними нарядами, в тому числі й резервами, якими нині посилено ділянку Чернівецького прикордонного загону.

Також українські прикордонники поінформували своїх румунських колег.

Невдовзі у ході реалізації інформації охоронці кордону зафіксували групу  невідомих осіб, які несли на собі пакунки та направлялися в бік держрубежу. Зрозумівши, що наміри викриті, порушники вдались до втечі покидавши свою ношу. Аби зупинити втікачів прикордонники здійснили попереджувальні постріли вгору з пристрою для відстрілу гумових куль.

Під час подальшої перевірки ознак порушення державного кордону прикордонниками виявлено не було, таку ж інформацію за свою ділянку за деякий час повідомили і прикордонники Румунії. Задіяні резерви, до складу нарядів яких входили курсанти академії відомства, невдовзі неподалік кордону знайшли покинуті контрабандистами 10 ящиків з сигаретами.

Тютюнові вироби доставлені в прикордонний підрозділ. Загалом в сусідню країну намагались перемістити майже 4,6 тисяч пачок сигарет різних марок.  Далі їх буде передано представникам фіскальної служби. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси