В рамках операції «Кордон-2016» затримано більше 4,4 тисяч порушників та 244 незаконні мігранти

НАЗАД
13 жовтня 2016 16:36

Триває активна фаза прикордонної операції «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводить спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств і відомств. В рамках спільних дій посилено контроль в прикордонних рай

Триває активна фаза прикордонної операції «Кордон-2016», яку Державна прикордонна служба України проводить спільно із іншими правоохоронними органами та низкою зацікавлених міністерств і відомств. В рамках спільних дій посилено контроль в прикордонних районах, сплановано низку інших заходів, спрямованих на протидію загрозам у сфері боротьби з незаконним переміщенням через державний кордон нелегальних мігрантів, підакцизних товарів, контрабанди наркотичних засобів та зброї.

Про це на брифінгу в інформаційному агентстві «Укрінформ» повідомив помічник Голови Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

«На даний момент, під час операції вже затримано 1312 порушників державного кордону, понад 3 100 порушників прикордонного режиму та 244 незаконних мігранти. Крім того, на державному кордоні виявлено більше майже 400 тонн контрабандного спирту, понад 2 млн. пачок цигарок, майже 250 кг бурштину, 56 кілограм наркотичних засобів та 249 одиниць зброї», - зазначив Олег Слободян.

Крім того, він додав, що зараз в рамках даної операції, триває посилення українсько-румунської ділянки кордону.   

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси