В рамках «Нового обличчя кордону» представники Прикордонної Варти Польщі провели навчальний курс з вдосконалення відбору кандидатів

НАЗАД
15 квiтня 2017 11:39

В Навчальному центрі Держприкордонслужби, що в Оршанці Черкаської області завершився п’ятиденний навчальний курс «Професійна селекція кандидатів на службу в Державній прикордонній службі України». Навчання проходило у рамках пілотного проекту «Нове обличч

В Навчальному центрі Держприкордонслужби, що в Оршанці Черкаської області завершився п’ятиденний навчальний курс «Професійна селекція кандидатів на службу в Державній прикордонній службі України». Навчання проходило у рамках пілотного проекту «Нове обличчя кордону».

Курс проводили представники Прикордонної Варти Республіки Польща, які в рамках проекту виступають експертами від Міжнародної організації з міграції.

У ньому взяли участь персонал відомства з підрозділів прикордонного контролю, управління внутрішньої та власної безпеки, психологи Навчального центру, представники Міжнародної організації з міграції, експерти ЄС. Всі учасники будуть брати активну участь у відборі кандидатів для проходження навчання в рамках проекту «Нове обличчя кордону».

Під час проведення курсу були розглянуті питання щодо поглиблення знань у сфері сучасного відбору кандидатів та розвитку компетенції представників комісій, протидії та запобігання корупції у процесі відбору на службу в Держприкордонслужбу тощо.

Також проводились інтегруючі вправи за участі усіх членів комісії з проведення кваліфікаційних співбесід та обліку результатів кандидатів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси