В районі проведення АТО затримано товарів більш ніж на 500 тисяч гривень

НАЗАД
16 сiчня 2016 10:30

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи з припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Загалом співробітниками Держприкордонслужби поза контрольних пунктів затримано 7 транспортних засобі

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи з припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Загалом співробітниками Держприкордонслужби поза контрольних пунктів в'їзду-виїзду в ході реалізації оперативної інформації затримано 7 транспортних засобів в районі н.п. Артемівськ, Майорськ, Зайцеве, Новотроїцьке та на контрольних постах «Світлодарськ» і «Розівка». Автомобілі перевозили на непідконтрольну територію засоби особистої гігієни, парфумерію, м’ясні вироби, сигарети і добрива. Загальна вага товарів вартістю 345 тисяч гривень становить 4,2 тонни.

Крім того, в контрольних пунктах в'їзду-виїзду затримано 5 транспортних засобів з вантажами. Зокрема, прикордонні наряди Донецького та Краматорського загонів спільно з представниками фіскальної служби на «Новотроїцькому» та «Мар’їнці» завадили переміщенню до непідконтрольної території алкогольних напоїв, сигарет, косметики, аксесуарів до комп’ютерної техніки та мобільних телефонів. Загальна вартість товарів сягає майже 80 тисяч гривень. Наразі транспортні засоби передані зведеним мобільним групам для прийняття правового рішення.

Також в КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники та працівники фіскальної служби вилучили 7 тисяч пачок сигарет. Їх з підконтрольної бойовикам території віз громадянин України в мікроавтобусі «Фіат». Тютюнові вироби без акцизних марок чоловік заховав в подвійній стінці автомобіля.  Вартість сигарет становить 85 тисяч гривень.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси