В пунктах пропуску виявили 4 автівки з невідповідністю номерів кузову

НАЗАД
10 лютого 2018 10:30

Співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску в Сумській, Чернівецькій та Одеській областях виявили 4 транспортні засоби з невідповідністю номерів кузову.

Вчора співробітники Держприкордонслужби в пунктах пропуску в Сумській, Чернівецькій та Одеській областях виявили 4 транспортні засоби з невідповідністю номерів кузову.

Один з них, автомобіль «Санг Йонг» 2011 року випуску зупинили в пункті пропуску «Катеринівка», що на кордоні з Росією. Автівкою керував громадянин Білорусі. Іншу виявили прикордонники Чернівецького загону в «Порубному». Мікроавтобусом «Фольксваген» польської реєстрації в Україну повертався наш співвітчизник. Ще 2 автомобілі виявили на Одещині в пунктах пропуску «Кучурган-авто» та «Рені». Мікроавтобус «Мерседес» та вантажівка «ДАФ» під керуванням громадян Молдови рухалися на в’їзд в Україну.

У всіх випадках складені протоколи за ст.121-1 КУпАП за експлуатацію водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах. Матеріали справ передано співробітникам Нацполіції. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси