В пунктах пропуску прикордонники виявили сховки з тютюновими виробами

НАЗАД
23 липня 2016 11:04

Співробітники Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими структурами продовжують викривати спроби незаконного переміщення товарів через державний кордон України.

Співробітники Держприкордонслужби спільно із взаємодіючими структурами продовжують викривати спроби незаконного переміщення товарів через державний кордон України.

Так, учора прикордонники Чернівецького  загону спільно з представниками фіскальної служби зупинили в пункті пропуску «Порубне» автомобіль «Rover-75» болгарської реєстрації під керуванням 23-річного буковинця. У результаті спільної перевірки в паливному баку транспортного засобу були  виявлені приховані від прикордонного та митного контролю 145 пачок сигарет марки «ROTHMANS».

Виявлені сигарети та автомобіль, який було оцінено у 70 тисяч гривень, вилучено встановленим порядком.

А в міжнародному пункті пропуску «Ужгород», що на українсько-словацькому кордоні, спробі незаконного переміщення через кордон тютюнових виробів запобігли минулої доби прикордонники Чопського загону спільно з митниками. Сигарети мав намір незаконно перевезти українець, який слідував на виїзд з України вантажним автомобілем «Рено». При проходженні прикордонно-митного контролю в ящику для інструментів та вогнегаснику автомобіля були виявлені 260 пачок тютюнових виробів.

Ще 200 пачок сигарет виявили прикордонники Мостиського загону. Так, в пункт пропуску «Шегині» на виїзд з України по смузі руху «червоний коридор» прибув рейсовий автобус «Мерседес» української реєстрації, під керуванням 57-річного громадянина України. При проведенні ретельного огляду транспортного засобу правоохоронці виявили в конструктивних особливостях підлоги над заднім правим колесом сигарети білоруського та українського виробництва на суму понад 3 тисяч гривень. Сигарети вилучено, відносно водія автобусу складені відповідні протоколи.

Також завадили незаконній спробі переміщення тютюнових виробів і прикордонники Львівського загону. Сигарети віз громадянин України через пункт пропуску «Рава-Руська». У даному випадку українець в багажному відділенні в ніші запасного колеса автомобіля намагався приховати 260 пачок сигарет.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси