В пунктах пропуску прикордонники виявили одну викрадену іномарку та два автомобіля із підробленими номерами кузовів

НАЗАД
30 вересня 2017 12:57

Минулої доби співробітники прикордонного відомства в пунктах пропуску виявили одну іномарку, яка знаходилася у міжнародному розшуку та два автомобіля із підробленими номерами кузовів.

Минулої доби співробітники прикордонного відомства в пунктах пропуску виявили одну іномарку, яка знаходилася у міжнародному розшуку та два автомобіля із підробленими номерами кузовів.

Так, учора в пункт пропуску «Нові Яриловичі», що на кордоні з Білоруссю, прибув автомобіль «Toyota» 2014 року випуску. Під час здійснення прикордонних заходів контролю транспортного засобу білоруської реєстрації, відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Чернігівського загону, автомобіль був викрадені на території Німеччини.

По даному факту поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Водія, громадянина Білорусі, та виявлений транспортний засіб передано співробітникам Національної поліції.

Також, учора в пункті пропуску «Тиса» прикордонники Чопського загону виявили підробку номеру кузова мікроавтобуса «Мерседес» української реєстрації 2016 року випуску, який намагався ввезти на територію України наш співвітчизник. Під час перевірки транспортного засобу та документів на нього у правоохоронців виникли сумніви щодо законності підстав його ввезення. Прикордонниками було ініційовано поглиблену перевірку мікроавтобуса та виявлено ознаки, які вказували на те, що ідентифікаційне позначення кузова та номерних агрегатів виготовлені кустарним способом, а свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу підроблено.

Транспортний засіб затримано та передано до Національної поліції з подальшим вирішенням питання про притягнення до кримінальної відповідальності.

А сьогодні в пункті пропуску «Сеньківка» охоронці кордону виявили автівку із невідповідністю номеру кузова. У ході огляду транспортного засобу «Фольксваген» 2002 року випуску, прикордонники Чернігівського загону виявили неспівпадіння ідентифікаційного номеру кузова із вказаним у свідоцтві про реєстрацію. Іномаркою польської реєстрації керував громадянин Білорусі.

На водія складено протокол про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси