В пунктах пропуску прикордонники виявили 2 викрадені іномарки та 4 автомобіля із підробленими VIN-номерами

НАЗАД
29 серпня 2017 10:16

Минулої доби співробітники прикордонного відомства в пунктах пропуску виявили дві іномарки, які знаходились у міжнародному розшуку та чотири автомобіля із підробленими номерами кузовів.

Минулої доби співробітники прикордонного відомства в пунктах пропуску виявили дві іномарки, які знаходились у міжнародному розшуку та чотири автомобіля із підробленими номерами кузовів.

Так, учора ввечері в пункт пропуску «Гоптівка», що на кордоні з Росією, прибули два автомобіля «ВАЗ» та «Toyota» 1984 року випуску. Під час здійснення прикордонних заходів контролю транспортних засобів української реєстрації, відбулось спрацювання міжнародної бази даних Інтерполу. Як з’ясували прикордонники Харківського загону, автомобілі були викрадені на території України.

По даним фактам поінформовано чергового Укрбюро Інтерполу в Києві. Водіїв та виявлені транспортні засоби передано співробітникам Національної поліції.

А в пункті пропуску «Могилів-Подільський» охоронці кордону виявили три автівки із підробленими VIN-номерами. У ході огляду транспортних засобів «Fiat», «KIA» і «BMW» 2002, 2008 та 1995 року випуску відповідно, прикордонники Могилів-Подільського загону виявили неспівпадіння ідентифікаційних номерів кузовів із вказаними у свідоцтвах про реєстрацію. Іномарками молдовської, російської та польської реєстрації керували два громадянина Молдови та наш співвітчизник.

Подібне порушення виявили прикордонники Сумського загону в пункті пропуску «Рижівка». Оглядаючи легковий автомобіль «Opel» 1986 року випуску української реєстрації було встановлено заміну ідентифікаційного номеру кузова.

На всіх водіїв складено протоколи про адміністративне порушення за ст.121-1 КУпАП (Експлуатація водіями транспортних засобів, ідентифікаційні номери складових частин яких не відповідають записам у реєстраційних документах).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси