В пунктах пропуску чотирилапі помічники прикордонників допомогли виявити набої та наркотики

НАЗАД
25 грудня 2016 14:20

Учора в пункті пропуску «Могилів-Подільський» під час проведення огляду транзитного пасажирського поїзду «Кишинів-Москва» прикордонники спільно з митниками за допомогою службового собаки в дипломаті серед особистих речей громадянки Молдови виявили 11 набо

Учора в пункті пропуску «Могилів-Подільський» під час проведення огляду транзитного пасажирського поїзду «Кишинів-Москва» прикордонники спільно з митниками за допомогою службового собаки в дипломаті серед особистих речей громадянки Молдови виявили 11 набоїв калібру 5.45, 9 та 12.7 мм. Жінка пояснила, що дипломат з речами належить її сину, який знаходиться в Росії.

Крім того, пізніше співробітниками поліції проведено огляд місця події, під час якого додатково виявлено 22 набої калібру 5.6 мм.

Наразі виявлені набої, переміщення яких через кордон заборонено, вилучені встановленим порядком. Громадянку знято з поїзду та супроводжено співробітниками Національної поліції для проведення подальших слідчих дій.

Також, під час прикордонно-митного оформлення вантажного автомобіля «ДАФ», що прямував з України через пункт пропуску «Сеньківка», на нього спрацювала службовий собака, натренований на пошук наркотиків. У ході подальшого огляду транспортного засобу правоохоронці Чернігівського загону виявили 5 грамів речовини рослинного походження. Вона знаходилася у спальному відсіку кабіни вантажівки.

Про знахідку повідомлено взаємодіючі органи, наразі тривають процесуальні дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси