(ВІДЕО) В прикордонному відомстві відбулися урочистості з нагоди Міжнародного жіночого дня

НАЗАД
08 березня 2018 09:10

Напередодні 8 березня в Державній прикордонній службі України були організовані святкові концерти та урочистості.

Весна – найпрекрасніша пора року. З її приходом оживає природа, повертаються із далеких країв птахи, одягаючись у зелень, квітнуть дерева. І не дивно, що саме на початку цієї прекрасної пори, коли все пробуджується, оживає, набирає сили, чоловіки вітають жінок з чудовим святом весни - Міжнародним жіночим днем.

Напередодні 8 березня в Державній прикордонній службі України були організовані святкові концерти та урочистості. Зокрема, до Південного регіонального управління, привітати чарівний жіночій персонал прикордонного підрозділу, завітав народний артист України, відомий актор і поет Борис Барский. Також, з найурочистішим весняним святом всіх жінок Національної академії привітав ректор єдиного вищого навчального закладу Держприкордонслужби.

За високі досягнення у службі, сумлінну працю та бездоганне виконання службових обов’язків багатьох жінок-військовослужбовців та працівників нагородили відомчими відзнаками, почесними грамотами та святковими подарунками.

В Адміністрації Державної прикордонної служби України з нагоди свята від свого імені  і від імені усього керівництва відомства привітав жінок та побажав миру й здоров`я Голова Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Петро Цигикал.

Перш за все  Голова відомства висловив безмірну вдячність, глибоку повагу та низький уклін матерям, вдовам прикордонників, чиї сини та чоловіки віддали своє життя за мир і незалежність нашої держави та до кінця залишились вірними справі захисту рідної країни.

Крім того, з нагоди жіночого свята 3 жінки-військовослужбовця Держприкордонслужби отримали державні нагороди, 4 – грамоти Верховної Ради України, 5 – подяки Прем'єр-Міністра України, а 13 жінок нагороджено відзнаками Міністерства внутрішніх справ України.

Святковий настрій для жінок прикордонники створили також безпосередньо і на місцях несення служби та роботи. Так, у кожному органі та підрозділі Держприкордонслужби сьогодні зранку чоловіки подарували жінкам квіти та побажали весняного настрою, миру, злагоди та любові. Жінки були приємно здивовані такими діями прикордонників і висловили їм щиру вдячність за турботу та увагу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси