В Польщу двоє волинян намагалися доправити підводою 12 ящиків сигарет

НАЗАД
19 березня 2013 12:12

 

Чоловіки 29 та 42 років мали за винагороду у 100 доларів США мали переправити підводою, а згодом гумовим човном ящики з сигаретами на польську територію.

 

Учора прикордонний наряд відділу «Висоцьк» Луцького загону, перевіряючи інформацію про можливу протиправну діяльність на кордоні, затримав двох жителів Волині.

Спочатку прикордонники помітили гужову підводу з двома невідомими, що рухалися до держрубежу. Погоничі направили завантажену ящиками та вкриту поліетиленом підводу до Західного Бугу, але побачивши прикордонників, різко розвернулись та почали втікати до одного з населених пунктів. Однак правопорушників, які виявилися жителями прикордонних сіл   Висоцьк та Терехи, відразу затримали. Чоловіки 29 та 42 років розповіли, що за винагороду у 100 доларів США мали переправити підводою, а згодом гумовим човном ящики з сигаретами на польську територію.

Наразі порушників оформлено в адміністративному порядку, а матеріали направлено в суд для прийняття правового рішення за порушення прикордонного законодавства. 6 тисяч пачок сигарет «NZ» білоруського виробництва, які  попередньо оцінили у 30 тисяч гривень, будуть передані в митницю.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси