В Оршанці строковики-прикордонники присягнули на вірність Українському народові

НАЗАД
11 сiчня 2020 13:16

Сьогодні в Головному центрі підготовки особового складу велике свято. Майже 80 військовослужбовців строкової служби присягли на вірність Українському народові.

Варто зазначити, що до складання присяги, під керівництвом досвідчених офіцерів Головного центру, усі молоді бійці пройшли курс загальновійськової підготовки, у ході якого отримали теоретичні знання і практичні навички.

З гордістю та неприхованим хвилюванням на обличчі, військовослужбовці строкової служби спостерігали за внесенням Бойового Прапора на стройовий плац. Зі зброєю в руках, один за одним, строковики урочисто присягнули ніколи не зрадити Українському народові. Батьки та рідні, затамувавши подих, спостерігали, як їх сини, впевнено та усвідомлено зробили найважливіший крок у військовому житті.

У вітальній промові Тво начальника Головного центру полковник Олександр Гаркуша привітав молодих прикордонників та зазначив, що Військова присяга – це особливий, надзвичайно відповідальний та хвилюючий момент у житті кожного військовослужбовця. «Впевнений, що кожний з вас буде сумлінно виконувати свій службовий обов’язок в ім’я збереження добра, миру та спокою в Україні. Саме вам, продовжувати славні традиції прикордонного відомства, охорону державних рубежів та спокій українського народу, бути надійною опорою у розбудові незалежної Української держави. Тож здоров’я, сил та натхнення вам, будьте завжди вірними народу України та словам військової присяги», – додав Олександр Юрійович.

Військовослужбовцям Головного центру, яким нещодавно присвоїли чергові військові звання, у ході урочистостей вручили погони, а священнослужителі освятили та благословили юнаків на військову справу. Церемонія присяги завершилась урочистим маршем персоналу Головного центру та молодого поповнення Державної прикордонної служби України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси