В Оршанці розпочався чемпіонат Держприкордонслужби з кульової стрільби

НАЗАД
11 червня 2018 10:20

Учора в Головному центрі підготовки особового складу відбулось урочисте відкриття чемпіонату Держприкордонслужби з кульової стрільби. Семиденні змагання присвячені пам’яті генерал-майора Ігоря Момота.

Захід традиційно розпочався з урочистого шикування команд, виконання  Державного Гімну України та вшанування пам’яті прикордонників, які віддали своє життя захищаючи суверенітет й територіальну цілісність України у зоні проведення АТО.

У чемпіонаті візьмуть участь 25 команд, а саме 100 кращих спортсменів Державної прикордонної служби України з усіх підрозділів відомства.

«Знаковим є те, що даний захід проходить саме в Головному центрі, який носить ім’я  Ігоря Федоровича. Ми зобов’язані берегти пам’ять про кожного загиблого побратима. У цьому запорука нашої моральної перемоги над агресором, - зазначив Директор Департаменту особового складу генерал-майор Микола Маланчій. - Усім учасникам бажаю досягнення високих особистих показників та перемоги у цьому чемпіонаті».

У перший день спортсмени змагатимуться у стрільбі зі зміною магазина, з обмеженням часу, в русі та після фізичного навантаження. 12 та 13 червня  учасники випробують свої сили у дуельній стрільбі, яка проходитиме у три етапи. А вже 14 та 15 червня команди змагатимуться в індивідуальних вікових групах зі службового двоборства, яке поєднує біг на 3 тисячі метрів зі стрільбою та командну естафету зі стрільбою з автомата Калашникова на відстань 75 метрів по мішені.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси