В Оршанці молодші інспектори активно вивчають прикордонні дисципліни

НАЗАД
12 березня 2021 13:35

У Головному центрі підготовки персоналу ДПСУ під час курсу з тактики прикордонної служби молодші інспектори прикордонної служби II категорії продовжують активно опановувати організацію служби різних видів прикордонних нарядів.

Зокрема інспектори вивчають порядок застосування зброї, спеціальних засобів та заходів фізичного впливу під час несення служби в прикордонних нарядах.

Також прикордонники докладно розглядають під час занять: зупинку транспортного засобу шляхом його пошкодження, запобігання втечі особи, затриманої за порушення державного кордону, відбиття збройного нападу та вторгнення на територію України озброєних військових груп і злочинних угруповань. Крім того, проводиться моделювання різних ситуацій, які можуть виникати на державному кордоні, під час яких молодші інспектори самостійно оцінюють обстановку та приймають рішення щодо правомірного застосування зброї, спеціальних засобів та заходів фізичного впливу.

На заняттях з прикордонного контролю фахівці Головного центру навчають курсантів порядку внесення інформації до відомчих баз даних відносно осіб, транспортних засобів та вантажів, що перетинають державний кордон України. Також вчать виявляти викрадені транспортні засоби й осіб, яким заборонено в'їзд в Україну або стосовно яких є доручення правоохоронних органів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси