В Оршанці інструктори мобільних підрозділів Держприкордонслужби тренувалися з американськими фахівцями

НАЗАД
30 жовтня 2015 14:48

Нещодавно в Навчальному центрі Держприкордонслужби закінчився курс навчання інструкторів мобільних підрозділів. Навчання проводилось за підтримки Посольства США в Україні.  

Нещодавно в Навчальному центрі Держприкордонслужби закінчився курс навчання інструкторів мобільних підрозділів.

Навчання проводилось за підтримки Посольства США в Україні. Заняття для українських прикордонників  провели фахівці спецпризначенці підрозділу «FAST» Департаменту по боротьби з наркотиками США та  «BORTAC» Прикордонної патрульної служби США.

«Для нас це перший досвід роботи з вашими прикордонниками. Головний акцент під час навчань ми робили на конкретні критичні ситуації, які розігрували, і за сценарієм  вони були максимально наближені до умов, з якими прикордонники  можуть стикатися на кордоні та у зоні АТО» – розповідає Джастін Кінг, співробітник спецназу «FAST».

Під час короткого, але насиченого курсу навчання основна увага приділялася проведенню практичних занять з  вогневої підготовки та тактики ведення бою в умовах безпосереднього контакту.

За словами Івана Вінніченка, представника Посольства США в Україні, це не останні навчання, і у подальшому планується продовжити підготовку персоналу прикордонного відомства.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси