В Олімпіаді в Бразилії беруть участь 13 спортсменів-прикордонників

НАЗАД
05 серпня 2016 15:20

Серед спортсменів олімпійської збірної України, які візьмуть участь в олімпіаді, також є спортсмени Держприкордонслужби.

5 серпня в Ріо-де-Жанейро у Бразилії стартують ХХХІ Олімпійські ігри.

Серед спортсменів олімпійської збірної України, які візьмуть участь в олімпіаді, також є спортсмени Держприкордонслужби.

Загалом до Бразилії разом з усіма українськими спортсменами вибуло 13 спортсменів-прикордонників. Вони будуть змагатися у п’яти видах спорту. Зокрема, Дмитро Митрофанов та Володимир Матвійчук покажуть свою силу у боксі у вагових категоріях 75кг та 64кг відповідно. П’ятеро спортсменів – Іван Банзерук, Єлизавета Бризгіна, Христина Стуй, Саладуха Ольга та Наталя Погребняк виступлять у легкій атлетиці. Аліна Махиня та Ален Засєєв позмагаються у вільній боротьбі у вагових категоріях 69 кг та 125 кг. Крім того, Анфіса Почкалова, Ксенія Пантелєєва та Ольга Лелейко позмагаються за першість у фехтуванні. Також візьме участь у змаганнях заслужений майстер спорту міжнародного класу зі стрільби з лука призер Олімпіади 2004 року, чемпіон світу 2008 року Віктор Рубан. Він уже вчетверте виборов право представляти Україну на олімпійських іграх.

Персонал Державної прикордонної служби України усім складом буде вболівати за українських спортсменів та бажає їм посісти найвищі сходинки п’єдесталу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси