В одному з приватних помешкань на Луганщині правоохоронці виявили 6 тонн олова

НАЗАД
02 квiтня 2016 09:38

На Луганщині міжвідомча група зі співробітників СБУ та Держприкордонслужби виявила на території одного з помешкань близько 6 тонн олова. Встановити місце знаходження кольорових металів правоохоронцям вдало

Вчора на Луганщині міжвідомча група зі співробітників СБУ та Держприкордонслужби виявила на території одного з помешкань близько 6 тонн олова.

Встановити місце знаходження кольорових металів правоохоронцям вдалося в рамках проведення спільних заходів та отримання оперативної інформації. Помешкання, де виявили накопичення металів, знаходилося в Міловському районі за декілька кілометрів від державного кордону.

Під час огляду приватної території, з дозволу власника, в гаражі було виявлено близько 250 мішків. В них знаходилися пластини з олова, загальна вага яких становить близько 6000 кг.

Зі слів власника помешкання на цій території він не проживає і про походження металу йому нічого невідомо.

Невдовзі з’явився власник товару на надав на нього документи. Однак враховуючи близькість до кордону та можливі спроби переміщення кольорових металів в сусідню країну представлені документи правоохоронцями були вилучені для перевірки. Також буде перевірено походження виявленого товару.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси