В Одеському прикордонному загоні пройшла демобілізація

НАЗАД
27 березня 2015 15:47

Нещодавно в Одеському прикордонному загоні відбулися урочисті заходи з нагоди першої хвилі демобілізації. Рівно рік тому чоловіки з цивільного життя одягли зелені кашкети під час першої хвилі мобілізації т

Нещодавно в Одеському прикордонному загоні відбулися урочисті заходи з нагоди першої хвилі демобілізації.

Рівно рік тому чоловіки з цивільного життя одягли зелені кашкети під час першої хвилі мобілізації та стали захисниками Вітчизни. Хлопці, як справжні чоловіки, виконали свій громадянський обов’язок та зробили вагомий внесок в обороноздатність держави у протистоянні з ворогом. Значна кількість раніше не знайомих людей в строю Одеського прикордонного загону стали справжніми бойовими побратимами.

«Ніколи не забуду людей, з якими проходив службу в Одеському прикордонному загону, а також в зоні АТО. Всі вони справжні герої. Призиваючись на військову службу, я до кінця не розумів важливості місії, покладеної на мене. Але зараз є очевидним те, що без особистого внеску кожного з нас, ми не зможемо збудувати цілісної держави. Свій внесок я вже зробив. Якщо ж знову виникне така потреба - мобілізуюсь не вагаючись», - поділився враженнями демобілізований Володимир.

Урочисте зібрання відбувалося за всіма військовими традиціями. Зі словами щирої вдячності за сумлінне виконання військового обов’язку та побажаннями натхнення в цивільному житті до особового складу звернувся тимчасово виконуючий обов’язки начальника загону підполковник Сергій Лаврентьєв.  Крім того, за особистий внесок у забезпеченні обороноздатності держави, мужність та героїзм, особовому складу вручили державні нагороди, посвідчення учасників бойових дій, а також листи-подяки за віддане служіння українському народові. Нагадаємо, що більшість цих чоловіків з перших днів виконували бойові завдання в зоні проведення антитерористичної операції.

Незабаром демобілізованих прикордонників замінять новими мобілізованими.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси