(ВІДЕО) В Одеській області ділки наскладували майже 30 тисяч пачок сигарет

НАЗАД
30 липня 2016 08:44

В рамках проведення заходів з протидії розповсюдження контрафактних виробів співробітниками Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ та фіскальної служби було виявлено 55 ящиків з тютюновими виробами. Інформацію про накопичення та складування сига

В рамках проведення заходів з протидії розповсюдження контрафактних виробів співробітниками Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ та фіскальної служби було виявлено 55 ящиків з тютюновими виробами. Інформацію про накопичення та складування сигарет в приватних помешканнях відпрацювали оперативники Котовського прикордонного загону.

У результаті здобутої інформації вчора на підставі Ухвали Приморського районного суду м. Одеса правоохоронці провели обшуки в Кодимському району. Зокрема, в приватному помешканні в н.п. Олексіївка було знайдено 5 коробів цигарок. Далі проведені прикордонниками оперативно-пошукові заходи вивели міжвідомчу групу на ще одне місце складування контрафактних сигарет. Воно знаходилося в підвальному приміщенні покинутої будівлі на околиці Олексіївки. Там ділки встигли накопичити 52 короби з куривом. 

Загалом правоохоронці вилучили 28,4 тисячі пачок сигарет російського та молдовського виробництва. Їх вартість сягає більше 700 тисяч гривень.

Наразі до фіскальної служби в Одеській області направлено повідомлення про виявлення кримінального правопорушення за ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). Товар вилучено.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси