В Одеській області вилучили три іномарки, зареєстровані в країнах ЄС

НАЗАД
09 вересня 2013 13:46

З початку серпня прикордонники відділу «Кучурган»  Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці виявили три іномарки, якими намагалися незаконно перетнути корд

З початку серпня прикордонники відділу «Кучурган»  Білгород-Дністровського загону спільно з працівниками митниці виявили три іномарки, якими намагалися незаконно перетнути кордон України. 

Так, учора ввечері у пункт пропуску прибув автомобіль «Міцубіші» 2002 року випуску італійської реєстрації. Керував іномаркою громадянин Молдови. Як виявили працівники пункту пропуску, він мав підроблене доручення на право керування іномаркою. Автомобіль вилучили та оцінили у 190 тисяч гривень.

Крім того, нещодавно у цьому ж пункті пропуску через підроблені доручення на право керування були вилучені автомобілі «Toyota» та «Фольксваген» 2000 та 2001 років випуску. Сума оцінки авто італійської та болгарської реєстрації склала 170 та 90 тисяч відповідно.

Загалом з початку 2013 року на ділянці Білгород-Дністровського загону за подібних обставин затримано вже 25 транспортних засобів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси