В Одеській області правоохоронці викрили цех по обробці бурштину та іншого каміння

НАЗАД
06 листопада 2015 18:09

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності пов’язаною з оборудкою та незаконним переміщенням бурштину. Дана ро

Державна прикордонна служба України продовжує здійснювати комплекс заходів з метою протидії протиправній діяльності пов’язаною з оборудкою та незаконним переміщенням бурштину. Дана робота проводиться у тісній взаємодії з іншими правоохоронними органами.

Так, в Одеській області спільною групою у складі оперативних співробітників Держприкордонслужби з Південного регіонального управління, співробітників МВС та представників прокуратури було виявлено цех з обробки бурштину та іншого каміння. Обшук приміщення, де знаходився цех, було проведено у ході реалізації оперативної інформації прикордонників та в рамках досудового розслідування за ст. 198 КК України. Під час перевірки території правоохоронці виявили 1,5 кг каміння бурштину, по півкілограма бірюзи та оніксу, станок для обробки каменів, а також оброблені зуби кашалота і дикого кабана.

За попередньою інформацією всі вказані предмети в подальшому планувалось незаконно перемістити через державний кордон з України в Китай. В даний час тривають заходи по документуванню протиправної діяльності, а також підрахунок виявлених товарів. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси