В Одесі зустрінуться представники прикордонних відомств країн Чорноморсько-Балтійського регіону

НАЗАД
25 квiтня 2016 13:42

28 квітня в Одесі пройде Конференція прикордонних відомств країн Чорноморсько-Балтійського регіону. В ній візьмуть участь представники прикордонних відомс

28 квітня в Одесі пройде Конференція прикордонних відомств країн Чорноморсько-Балтійського регіону. В ній візьмуть участь представники прикордонних відомств України, Турецької Республіки, Республіки Болгарія, Грузії, Румунії, Республіки Молдова, Республіки Польща, Латвійської Республіки. Також на заході будуть присутні представники таких європейських інституцій та місій як FRONTEX, EUAM, EUBAM і МОМ в Україні.

У ході зустрічі учасники Конференції обговорять питання протидії транзитному руху незаконних мігрантів до країн Центральної та Західної Європи, дадуть оцінку можливому виникнення нових каналів незаконної міграції на східних кордонах ЄС, особливо з використанням басейну Чорного моря.

Крім того Конференція слугуватиме платформою для обговорення пріоритетних напрямів співробітництва прикордонних відомств щодо унеможливлення неконтрольованого поширення міграційної кризи на східний кордон ЄС. Зокрема будуть узгоджені нові підходи до обміну інформацією між країнами Чорноморського регіону, обговорені перспективи запровадження спільних механізмів аналізу ризиків, опрацювання підходів до оперативної координації дій та обміну інформації у чорноморсько-балтійському форматі.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси