В Одесі зустрілися судові експерти прикордонних відомств України та Молдови

НАЗАД
23 жовтня 2015 13:02

Вчора в Одесі відбулася робоча зустріч судових експертів прикордонних відомств України та Республіки Молдова. Прикордонні представники зустрілися в рамках

Вчора в Одесі відбулася робоча зустріч судових експертів прикордонних відомств України та Республіки Молдова. Прикордонні представники зустрілися в рамках Плану розвитку співробітництва між Держприкордонслужбою України та Департаментом Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова на 2015рік.

Українську делегацію представив начальник Головного експертно-криміналістичного центру Державної прикордонної служби України полковник Дмитро Чередніченко, а молдовську – Марія Донос, начальник Управління експертизи документів Департаменту Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдова.

У ході зустрічі експерти обмінялися здобутим досвідом, основними результатами здійснення судово-експертної діяльності відомств у поточному році, а також інформацією про виявлені нові способи та методи фальсифікації паспортних документів на право перетинання державного кордону тощо.

Крім того, було проаналізовано існуючи проблемні питання нормативно-правового та науково-методичного забезпечення судово-експертної діяльності, актуальні питання, що виникають під час організації та проведення експертиз документів тощо.

За результатами робочої зустрічі керівники делегацій відмітили достатньо високий рівень існуючого співробітництва між Державною прикордонною службою України та Департаментом Прикордонної поліції Міністерства внутрішніх справ Республіки Молдови з питань виявлення підроблених документів на державному кордоні та наголосили про необхідність його продовження в подальшому.

Також український стороні були передані нові зразки проїзних документів громадян Молдови, запровадження та видача яких розпочалося з 1 вересня цього року.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси