В Одесі зустрілися аналітичні експерти прикордонних та митних відомств України, Республіки Молдови і Місії ЄС EUBAM

НАЗАД
27 вересня 2016 09:33

26 вересня в головному офісі Місії Європейської Союзу з надання допомоги в питаннях кордону в Україні та Республіці Молдова (EUBAM) у м. Одесі відбулася робоча зустріч експертів прикордонних та митних відомств України та Республіки Молдови.

26 вересня в головному офісі Місії Європейської Союзу з надання допомоги в питаннях кордону в Україні та Республіці Молдова (EUBAM)  у м. Одесі відбулася робоча зустріч експертів прикордонних та митних відомств України та Республіки Молдови.

Під час зустрічі ними розглянуто стан та перспективи співробітництва у сфері п’ятистороннього аналізу обстановки на українсько-молдовському кордоні в рамках Протоколу робочої зустрічі прикордонних та митних відомств України, Республіки Молдови і представників Місії EUBAM з опрацювання щомісячного Оціночного звіту про результати охорони спільного державного кордону.

Варто нагадати, що спільний п’ятисторонній аналітичний звіт став одним із основних документів, який чітко аргументував реальний стан справ на українсько-молдовському державному кордоні та дозволив відхилити будь-які спекуляції щодо так званої «чорної діри».

За результатами зустрічі були досягнуті домовленості про подальше вдосконалення системи обміну статистичною та аналітичною інформацією між прикордонними та митними відомствами України і Республіки Молдова, а також нормативного врегулювання технічних процедур з такого обміну.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси