В Одесі відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з легкої атлетики

НАЗАД
07 квiтня 2018 10:43

В Одесі відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з легкої атлетики (кросу) серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб України.

В Одесі відбувся чемпіонат Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» з легкої атлетики (кросу) серед збірних команд правоохоронних органів, рятувальних та інших спеціальних служб України.

Також, в рамках чемпіонату «Динаміада-2018» пройшли комплексні змагання з кросу серед збірних команд вищих навчальних закладів Міністерства внутрішніх справ та інших центральних органів виконавчої влади.

В парку Перемоги Південної Пальміри зібралися учасники з усіх куточків нашої держави, аби вибороти звання найшвидшого та най витривалішого.

Не залишилися осторонь такої події й олімпійські чемпіони різних часів: Яків Железняк, Микола Авілов, Юрій Білоног та Наталя Бурдейна, які привітали учасників та побажали їм наснаги, витримки й славетних перемог. Приєднався до привітань й заступник голови Фізкультурно-спортивного товариства «Динамо» України, голова спортивного комітету Державної прикордонної служби України Микола Подоляк, який, зокрема, зичив спортсменам успіхів не лише в майбутніх забігах, а й загалом на спортивному шляху.

За регламентом чемпіонату жінки змагалися на дистанції 1 кілометр, а чоловіки зійшлися у забігах на 3 й 5 кілометрів.

Боротьба за першість була дійсно несамовитою. Дехто з учасників змагань викладався понад своїх власних можливостей і це було помічено одеситами й гостями міста, яких більшало з кожним забігом.

У підсумку прикордонники показали доволі непогані результати і майже на всіх без виключення нагородженнях зелені кашкети виходили на п’єдестал за медалями. В загальному заліку у військовослужбовців Держприкордонслужби дві золоті, дві срібні та одна бронзова медалі. У командній першості команда Національної академії прикордонного відомства виборола золото, а команда відомства – срібло.

Серед призерів – курсанти Даніїл Мороз, Олександр Марчук, Олександр Ковальчук і Ксенія Потапова та військовослужбовці Олег Каяфа і Оксана Райта.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси