В Одесі відбулося чергове засідання прикордонних експертів з розвитку систем аналізу ризиків та кримінального аналізу

НАЗАД
11 липня 2016 11:52

Минулого тижня в головному офісі Місії EUBAM у м. Одеса, за ініціативи Місії Європейської Союзу з надання допомоги в питаннях кордону в Україні та Республіці Молдова, відбулося третє засідання групи експертів з питань розвитку систем аналізу ризиків та кр

Минулого тижня в головному офісі Місії EUBAM у м. Одеса, за ініціативи Місії Європейської Союзу з надання допомоги в питаннях кордону в Україні та Республіці Молдова, відбулося третє засідання групи експертів з питань розвитку систем аналізу ризиків та кримінального аналізу в Україні та Республіці Молдова. У засіданні взяли участь представники Державної прикордонної служби України, Національної поліції України, Національного інспекторату розслідувань Департаменту поліції Республіки Молдова та Департаменту прикордонної поліції Республіки Молдова.

У ході спільної роботи українські та молдовські аналітики, спільно з експертами Місії EUBAM обмінялися останніми новинами з питань розвитку систем аналізу ризиків та кримінального аналізу в прикордонних та поліцейських інституціях України та Республіки Молдова.

Крім того учасники заходу продовжили опрацювання єдиних методик та інструментів аналізу ризиків та кримінального аналізу з урахуванням спільної практики, кращих європейських стандартів та оновленої версії спільної інтегрованої моделі аналізу ризиків держав – членів Європейського Союзу.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси