В Одесі відбулось виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності

НАЗАД
05 липня 2017 16:33

Сьогодні, 5 липня, в Одесі відбулось виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

Сьогодні, 5 липня, в Одесі відбулось виїзне засідання Комітету Верховної Ради України з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності.

На засіданні законодавці розглянули питання про стан правопорядку на території Одеської області, виконання правоохоронними органами, органами виконавчої влади та місцевого самоврядування Одеської області вимог Конституції та законів України, проблеми та шляхи їх усунення.

У засіданні Комітету також взяв участь начальник Південного регіонального управління Державної прикордонної служби України генерал-лейтенант Сергій Косік.

Під час своєї доповіді генерал-лейтенант Сергій Косік окреслив загрози прикордонної безпеки в Південному регіоні та стан протидії їм, особливо на придністровському напрямку. Окремо зауважив про активну протидію прикордонниками спільно з іншими правоохоронними органами транскордонній та транснаціональній злочинності, в тому числі, у тісній взаємодії з колегами суміжної країни.

Говорячи про взаємодію з місцевими органами влади та самоврядування, Сергій Косік подякував їм за допомогу в наданні цілеспрямованих субвенцій для реконструкції прикордонних підрозділів.

Також перед членами Комітету було піднято питання по прийняттю змін до деяких законодавчих актів щодо посилення відповідальності за скоєні правопорушення на державному кордоні та в пунктах пропуску.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси