В Одесі та Києві прикордонники попередили спроби дачі неправомірної винагороди

НАЗАД
24 липня 2015 15:38

Черговий раз у аеропортах «Одеса - авіа» та «Борисп

Черговий раз у аеропортах «Одеса - авіа» та «Бориспіль» прикордонники попередили дві спроби незаконного перетину державного кордону громадянами, які намагалися за грошові кошти вплинути на прийняття рішення правоохоронцями.

Так сьогодні одеськими прикордонниками було зафіксовано спробу дачі неправомірної винагороди під час оформлення авіарейсу «Одеса-Стамбул». Громадянин Туреччини надав для перевірки інспектору прикордонної служби паспортний документ, а також неправомірну винагороду у розмірі 50 доларів США, задля вирішення питання стосовно перевищення ним терміну перебування на території України.

Факт пропозиції дачі хабара задокументовано. Особу притягнуто до відповідальності та передано представникам МВС.

Також прикордонники ОКПП «Київ» у міжнародному аеропорту «Бориспіль» при проведенні оформлення рейсу «Батумі (Грузія) – Київ (Укр.)» попередили спробу дачі хабара. Громадянина Азербайджану під час проходження контролю в паспортний документ вклав  50 доларів США. Таким чином  він намагався  вирішити питання за безперешкодне перетинання кордону. Під час контролю другої лінії громадянину роз’яснено про кримінальну відповідальність його дій та відмовлено в пропуску.

Державна прикордонна служба України ще раз наголошує та звертається до громадян, які прямують через державний кордон, не намагатися шляхом пропонування коштів вплинути на прийняття правового рішення правоохоронцями.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси